ΕΤΑΙΡΙΑΗ εταιρία μας Ερμής Τροφίμων Ι.Κ.Ε.  δραστηριοποιείται στον χώρο της διανομής, αποθήκευσης και εμπορίας τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1963 και είναι η παλαιότερη επιχείρηση στην Πάτρα με αντικείμενο τα κατεψυγμένα τρόφιμα και όχι μόνο. Η εταιρία μας διαθέτει επί μονίμου βάσεως αποθέματα κρεατικών, πουλερικών και ψαρικών/μαλακίων εξαιρετικής ποιότητας, ενώ συνεργάζεται με την Μπάρμπα-Στάθης – Χρυσή Ζύμη –FROZAIGLO από το 1980 μέχρι σήμερα, καταφέρνοντας έτσι να αποτελεί ‘’leader’’ επιχείρηση στον κλάδο και της εμπορίας λαχανικών και προϊόντων ζύμης.


Η Ερμής Τροφίμων Ι.Κ.Ε., συγγενής επιχείρηση με την ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΡΜΗΣ ΑΕ και τα ΨΥΓΕΙΑ ‘’ΤΑΥΓΕΤΟΣ’’, με έδρα Αθήνα και Πειραιά αντίστοιχα, διαθέτει ιδιόκτητο στόλο από φορτηγά ψυγεία, σύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό και πιστοποίηση
ISO 22.000:2005. Δραστηριοποιείται στην Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, Δυτική Στερεά Ελλάδα και Ιόνια Νησιά, και εδρεύει στο Πετρωτό Πατρών.


Με εμπειρία άνω το μισού αιώνα, με άριστη τεχνογνωσία και διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, εξακολουθούμε να επιχειρούμε δυναμικά στον κλάδο των τροφίμων ανταποκρινόμενοι πλήρως στις όλο και πιο σύνθετες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.
Mε επέκταση δραστηριοτήτων στην αποθήκευση – διανομή ποιοτικών προϊόντων συντήρησης και ξηρού φορτίου,επιδιώκουμε συνεχώς την εμπορική μας ανάπτυξη και την ασφαλέστερη αποθήκευση και διανομή επιλεγμένων τροφίμων, ώστε αυτά να φτάνουν τελικά στο πιάτο του καταναλωτή διατηρώντας αυτούσια την υψηλή διατροφική αξία και φρεσκάδα τους.


ΕΔΡΑ
Λεύκας 48, Πετρωτό
Κόμβος Γλαύκου
Πάτρα Τ.Κ. 26500
2610 314400-2
sales@hermesfoods.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τρόποι Αποστολής / Πληρωμής
Όροι Χρήσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ